Selecteer een pagina

Zuivelkoppeling

Home | Zuivelkoppeling
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt een zuivelkoppeling voornamelijk gebruikt in de levensmiddelenindustrie. Doordat deze koppeling van roestvrij staal wordt gemaakt en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, mag deze met voedsel en andere levensmiddelen in aanraking komen. Bij Niwa BV in Zevenbergen bestelt u eenvoudig uw zuivelkoppeling.

"Producten op maat"

Bestel een zuivelkoppeling uit ons brede assortiment of laat deze op maat maken

Een zuivelkoppeling wordt vaak gebruikt voor het transporteren van melk, maar is ook goed voor het vervoer van andere vloeibare levensmiddelen. Deze koppeling is ontwikkeld om verbindingen tot stand te brengen tussen een zuivelleiding en een zuivelslang. Als specialist in slangen en koppelingen hebben we een grote voorraad met deze koppelingen van diverse materialen, zoals EPDM, NBR, neopreen, PTFE en silicone. Ook kiest u eenvoudig de maat en dikte die u wilt. Verder heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment dat onder andere bestaat uit:

Mocht u in ons uitgebreide aanbod niet het exacte type zuivelkoppeling, tankwagenkoppeling of ander soort koppeling vinden dat u zoekt, dan maken we deze op aanvraag voor u op maat.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Waarschijnlijk weet u exact welke zuivelkoppeling u voor uw bedrijf in de chemische, levensmiddelen-, industriële of andere sector nodig heeft. Vraagt u zich af welk type het meest geschikt is? Dan helpen wij u graag bij het vinden van de zuivelkoppeling die perfect op uw wensen aansluit. Neem simpelweg contact op met onze medewerkers. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Niwa BV