Selecteer een pagina

Verloopnippel

Home | Verloopnippel
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Als u met diverse soorten slangen en buizen in verschillende maten werkt, is de kans groot dat u een verloopnippel nodig heeft. Dit hulpstuk zorgt er namelijk voor dat u verschillen tussen buizen of slangen kunt overbruggen. Deze verschillen kunnen betrekking hebben op de aansluiting, maar kunnen ook te maken hebben met de maat van de slangen of buizen zelf.

Wij leveren producten op maat

Speciaal naar wens ontworpen en gefabriceerd

Vind de verloopnippel die u zoekt in ons ruime aanbod

Wat voor verloopnippel u ook nodig heeft, u vindt dit hulpstuk bij Niwa BV. Ons assortiment is uitgebreid, dus u heeft een ruime keuze in verloopnippels. Deze ruime keuze geldt overigens ook voor andere onderdelen, zoals:

De producten die u in onze webshop kunt bestellen zijn geschikt voor toepassingen in de industrie, chemie, levensmiddelen branche en de silo- en bulksector. Daarnaast is het bij ons mogelijk om een hulpstuk op maat te laten maken. Deze wordt dan bijvoorbeeld door ons gelast. Hierdoor vindt u bij ons altijd wat u nodig heeft.

Snelle levering uit grote voorraad

Zowel voor uw bedrijf in Nederland als voor uw bedrijf in Duitsland, België, Zwitserland of Polen kunt u onze producten bestellen. Daarbij maakt de hoeveelheid niet uit, want u kunt bij ons het exacte aantal bestellen dat u nodig heeft. Wij hanteren namelijk geen maximale en minimale bestellingaantallen. Daarnaast beschikken we over een grote voorraad, waardoor u de meeste producten al op de dag van bestellen zelf of de volgende werkdag ontvangt. Is er echter een wachttijd? Dan informeren wij u daar bij uw bestelling al over. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. U kunt hen 24/7 bereiken op het telefoonnummer 0168 325 055 of door een e-mail te sturen naar niwa@niwabv.nl. Ook wanneer u advies nodig heeft bij het kiezen van de juiste verloopnippel zijn zij u graag van dienst.