Selecteer een pagina

Tankwagenkoppeling

Home | Tankwagenkoppeling
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Heeft u een tankwagenkoppeling nodig voor het lossen van gevaarlijke stoffen, levensmiddelen of andere vloeistoffen? Dan zijn er verschillende soorten koppelingen waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er koppelingen van rvs, messing en aluminium en zijn ze verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Welke u nodig heeft, hangt af van het soort vloeistof dat u wilt lossen.

Vind eenvoudig de tankwagenkoppeling die u nodig heeft

Hoogstwaarschijnlijk weet u precies welk soort tankwagenkoppeling u nodig heeft. Is dit echter niet het geval, dan staan wij bij Niwa BV graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. Onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar en voorzien u dan van deskundig advies. Ons assortiment is uitgebreid, dus u vindt zeker de tankwagenkoppeling die u nodig heeft. Zijn uw werkzaamheden erg specialistisch en voldoen de koppelingen die u in ons aanbod vindt niet aan uw eisen? Dan maken we deze op aanvraag voor u op maat. U vindt bij ons naast koppelingen voor tankwagens ook zuivelkoppelingen voor levensmiddelen en diverse andere koppelingen voor allerlei toepassingen.

"Producten op Maat" 

Snelle levering in diverse Europese landen

Als u uw tankwagenkoppeling, Storz koppeling of ander soort koppeling bij ons bestelt, profiteert u van verschillende voordelen. Zo kunt u voor uw bedrijf in Nederland bij ons bestellen, maar ook bedrijven met vestigingen in Duitsland, België, Zwitserland en Polen kunnen bij ons terecht. Daarnaast beschikken we over een grote voorraad, dus de koppelingen die u bij ons bestelt, ontvangt u snel. Vaak is dat de eerstvolgende werkdag, maar veel van onze producten kunnen we ook op de dag zelf leveren.

Bestel het precieze aantal dat u nodig heeft

Nog een voordeel van bestellen bij Niwa BV, is dat u bij ons niet vastzit aan een minimale of maximale grootte van uw bestelling. U kunt bij ons gewoon de aantallen bestellen die u nodig heeft. Dat geldt voor onze tankwagenkoppelingen, maar ook voor de diverse veiligheidsventielen, slangklemmen en andere producten. Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0168 325 055 of per mail via niwa@niwabv.nl.

Niwa BV