Selecteer een pagina

Tankwagenkoppeling

Home | Tankwagenkoppeling
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Heeft u een tankwagenkoppeling of tankwagenslangen nodig voor het lossen van gevaarlijke stoffen, levensmiddelen of andere vloeistoffen? Wij van Niwa BV uit Zevenbergen staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze. Zo zijn er koppelingen van rvs, messing en aluminium verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De slangen zijn er van synthetisch rubber en NBR. Welke u nodig heeft, hangt af van de soort vloeistof die u wilt lossen.

Vind eenvoudig de tankwagenkoppeling en de tankwagenslangen die u nodig heeft

Hoogstwaarschijnlijk weet u precies welke soort tankwagenkoppeling u nodig heeft. Is dit echter niet het geval? Dan zijn wij als specialist in slangen en koppelingen 24/7 bereikbaar om de juiste tankwagenkoppeling te vinden die u nodig heeft. Zijn uw werkzaamheden erg specialistisch en voldoen de koppelingen die u in ons aanbod vindt niet aan uw eisen? Dan maken we deze op aanvraag voor u op maat. U vindt bij ons naast koppelingen voor tankwagens ook tankwagenslangen, zuivelkoppelingen voor levensmiddelen en diverse andere koppelingen voor allerlei toepassingen. Zo zijn onze tankwagenslangen ideaal voor het zuigen en persen van minerale en synthetische oliën, maar ook voor huishoudelijke brandstoffen. Ze hebben een aromatengehalte tot 50%.

"Producten op maat"

Snelle levering in diverse Europese landen

Als u uw tankwagenkoppeling, Storz-koppeling of andere soort koppeling bij ons bestelt, profiteert u van verschillende voordelen. Zo bestelt u bij ons uw producten voor uw bedrijf in Nederland, maar ook bedrijven met vestigingen in Duitsland, België, Zwitserland en Polen zijn welkom bij ons. Daarnaast beschikken we over een grote voorraad, waardoor u de koppelingen en tankwagenslangen die u bij ons bestelt, snel ontvangt. Vaak is dat de eerstvolgende werkdag, maar veel van onze producten leveren we ook op die dag zelf nog.

Bestel de precieze aantallen die u nodig heeft

Bestelt u bij ons? Dan zit u niet vast aan een minimale of maximale grootte van uw bestelling. Dat geldt voor onze tankwagenkoppelingen en tankwagenslangen, maar ook voor de diverse veiligheidsventielen, slangklemmen en andere producten. Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met onze deskundige medewerkers.

Niwa BV