Selecteer een pagina

Specialist Storz koppelingen

Home | Storz koppelingen
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Niwa B.V. is specialist in Storz koppelingen. Met deze koppelingen kunt u eenvoudig slangen aan elkaar of aan armaturen vastzetten. In de flens van de koppelingen zitten zowel sleuven als haken. Wanneer twee koppelingen van de juiste maat in elkaar worden geduwd, vormt zich een waterdichte verbinding dankzij de haken die in de sleuven worden gestoken. De Storz koppelingen die wij als specialist aanbieden zijn breed toepasbaar en worden veel gebruikt voor het koppelen van transport-, sleep- en waterslangen.

Specialist in Storz koppelingen in allerlei soorten en maten

Als specialist bieden wij diverse Storz koppelingen aan. Zit de maat die u nodig heeft er niet tussen? Dan maken we deze op aanvraag voor u op maat. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van lassen. U vindt bij ons dus zeker de koppelingen die u nodig heeft voor uw bedrijf in de industrie, chemie, levensmiddelenbranche of silo- en bulksector. Daarnaast bestelt u bij ons als specialist altijd de hoeveelheid Storz koppelingen die u daadwerkelijk nodig heeft. U zit bij het plaatsen van uw bestelling namelijk niet vast aan maximale of minimale aantallen.

"Producten op Maat" 

Uitgebreid aanbod koppelingen, slangen en tankwagenappendages

Naast Storz koppelingen vindt u in het assortiment van de specialist ook diverse andere koppelingen, slangen en tankwagenappendages. Zo verkopen wij onder andere ook:

Deze producten heeft u vaak al een werkdag na het plaatsen van uw bestelling in huis. We beschikken namelijk over een grote voorraad. Duurt het langer voordat u een bepaald product ontvangt? Dan hoort u dat bij het plaatsen van uw bestelling al.

Neem contact op voor meer informatie

De Storz koppelingen die wij als specialist verkopen zijn breed toepasbaar. Zo zijn ze te gebruiken voor industriële-, chemische-, levensmiddelen- en silo- en bulktoepassingen. Weet u niet precies welke Storz koppelingen u het best kunt bestellen bij ons als specialist? Dan kunt u op ieder gewenst moment contact opnemen met onze deskundige medewerkers. U bereikt hen namelijk 24/7 via 0168 325 055 en niwa@niwabv.nl. Ook voor het aanvragen van een offerte of het plaatsen van uw bestelling bereikt u ons via deze kanalen.

Niwa BV