Selecteer een pagina

Specialist Storz koppelingen

Home | Storz koppelingen
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Niwa B.V. in Zevenbergen is specialist in Storz-koppelingen. Met deze koppelingen zet u eenvoudig slangen of armaturen aan elkaar vast. In de flens van de koppelingen zitten zowel sleuven als haken. Wanneer twee koppelingen van de juiste maat in elkaar worden geduwd, vormt zich een waterdichte verbinding dankzij de haken die in de sleuven worden gestoken. De Storz-koppelingen die wij als specialist aanbieden zijn breed toepasbaar en worden veel gebruikt voor het koppelen van transport-, sleep- en waterslangen.

Specialist in Storz-koppelingen in allerlei soorten en maten

Als specialist bieden wij diverse Storz-koppelingen aan. Zit de maat die u nodig heeft er niet tussen? Dan maken we deze op aanvraag voor u op maat. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van lassen. U vindt bij ons dus zeker de koppelingen die u nodig heeft voor uw bedrijf in de industrie, chemie, levensmiddelenbranche of silo- en bulksector. Daarnaast bestelt u bij ons als specialist altijd de hoeveelheid Storz-koppelingen die u daadwerkelijk nodig heeft. U zit bij het plaatsen van uw bestelling namelijk niet vast aan maximale of minimale aantallen.

"Producten op maat"

Uitgebreid aanbod koppelingen, slangen en tankwagenappendages

We zijn een specialist in Storz koppelingen, maar ook een specialist in andere koppelingen en slangen. Zo verkopen wij onder andere ook:

Deze producten heeft u vaak al een werkdag na het plaatsen van uw bestelling in huis. We beschikken namelijk over een grote voorraad. Duurt het langer voordat u een bepaald product ontvangt? Dan hoort u dat bij het plaatsen van uw bestelling al.

Bestel bij ons de koppeling voor uw toepassing

De Storz-koppelingen die wij als specialist verkopen zijn breed toepasbaar. Zo zijn ze te gebruiken voor industriële-, chemische-, levensmiddelen- en silo- en bulktoepassingen. Weet u niet precies welke Storz-koppelingen u moet bestellen bij ons als specialist? Dan is het mogelijk om op ieder gewenst moment contact op te nemen met onze deskundige medewerkers. U bereikt hen telefonisch of per e-mail. Ook voor het aanvragen van een offerte of het plaatsen van uw bestelling bereikt u ons via deze kanalen.

Niwa BV