Selecteer een pagina

Slangklem

Home | Slangklem
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Met een slangklem bevestigt u eenvoudig een slang aan een gasaansluiting of een tapkraan. De klem houdt de slang op zijn plaats en zorgt ervoor dat er geen gas of vloeistof ontsnapt. Dat is wel zo veilig. Bovendien gaat er zo geen gas of vloeistof verloren, wat zowel efficiënter is als beter voor het milieu.

Bestel een slangklem van metaal, rvs, aluminium of kunststof

Als u een slangklem bestelt, is het wel belangrijk dat deze de juiste grootte heeft. Slangen zijn er in allerlei soorten en maten en om die reden zijn er ook diverse slangklemmen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende materialen. Zo zijn er onder andere klemmen van metaal, roestvrijstaal, aluminium en kunststof. Afhankelijk van de substantie die u door de slang wilt vervoeren, is de ene slangklem beter dan de andere. Heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers van Niwa BV. Dit doet u wanneer het u het best uitkomt, want zij zijn 24/7 bereikbaar.

Wij leveren producten op maat

Speciaal naar wens ontworpen en gefabriceerd

Een veelzijdige klem met toepassingen in diverse branches

De slangklem is veelzijdig en daarom toe te passen in de industrie, chemie, levensmiddelenbranche en silo- en bulksector. Als u deze veelzijdige klem voor uw bedrijf wilt bestellen, doet u dit het best bij ons. Bij ons heeft u namelijk de keuze uit een uitgebreid assortiment en is er de mogelijkheid om de klem, koppeling, slang of appendage die u bij ons bestelt op maat te laten maken. Daarnaast kunt u bij ons exact de hoeveelheid bestellen als u nodig heeft, want wij hanteren geen minimale en maximale aantallen. Dat geldt voor al onze producten, dus ook voor de manometers, verschillende soorten koppelingen en diverse klemschalen die u bij ons kunt aanschaffen.

Informeer naar de mogelijkheden

Bedrijven in Nederland, Duitsland, België, Zwitserland en Polen kunnen bij ons slangklemmen bestellen. In samenspraak beslissen we vervolgens hoe de producten worden geleverd. Vaak is dit al op de dag van bestellen of de volgende werkdag mogelijk. We beschikken namelijk over een grote voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Heeft u vragen over de mogelijkheden, wilt u een offerte aanvragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0168 325 055 of stuur een e-mail naar niwa@niwabv.nl.