Selecteer een pagina

Manometer kopen

Home | Manometer kopen
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Als u voor uw bedrijf een manometer gaat kopen, heeft u de keuze uit diverse soorten. Zo zijn er meters gevuld met water, maar ook meters met ethanol of kwik. Afhankelijk van de hoogte van het drukverschil dat u wilt meten, heeft u een manometer met een van deze vloeistoffen nodig.

Welk soort manometer is het best om te kopen?

Bij Niwa BV kunt u verschillende soorten manometers kopen. Als u hoge drukverschillen moet meten, kunt u het best een manometer gevuld met kwik kopen. Ethanol wordt daarentegen juist gebruikt bij het meten van kleine drukverschillen. Twijfelt u welke meter het best is voor uw toepassing? Neem dan contact op met Niwa BV. Onze deskundige medewerkers staan 24/7 voor u klaar met persoonlijk advies.

Wij leveren producten op maat

Speciaal naar wens ontworpen en gefabriceerd

Een ruime keuze in slangen, koppelingen en tankwagenappendages

Wilt u naast een manometer ook slangen, koppelingen of tankwagenappendages kopen? Ook dat kan bij ons. U vindt in ons uitgebreide assortiment namelijk alles wat u op dit gebied nodig heeft voor uw bedrijf in de chemie, industrie, levensmiddelenbranche of silo- en bulksector. Zo verkopen we onder andere:

Mocht u in ons uitgebreide assortiment niet de juiste maat of het juiste soort koppeling vinden, dan kunnen we deze voor u op maat maken, bijvoorbeeld door middel van lassen. U krijgt bij ons dus altijd precies de onderdelen die u nodig heeft.

Ontvang uw bestelling vaak al de volgende werkdag

Gaat u een manometer kopen en heeft u deze snel nodig? Dan kunt u uw bestelling het best bij ons plaatsen. Dankzij onze grote voorraad profiteert u namelijk van een snelle levering. De meeste producten ontvangt u namelijk al de volgende werkdag of zelfs op de dag dat u ze bestelt! Wilt u een bestelling plaatsen, een offerte aanvragen of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. Zij zijn 24/7 bereikbaar via het telefoonnummer 0168 325 055 of via het e-mailadres niwa@niwabv.nl.