Selecteer een pagina

Mangatdeksels en ringen

Home | Mangatdeksels en ringen
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Als u iets moet afsluiten onder hoge druk, zijn mangatdeksels en ringen de perfecte afdichtingsoplossing. Het is niet voor niets dat mangaten veel worden toegepast in de maritieme sector. Zo zijn verreweg de meeste onderzeeërs uitgerust met mangaten om in geval van nood compartimenten naadloos af te kunnen sluiten.

Mangatdeksels en ringen op maat voor de door u gewenste toepassing

Er zijn verschillende soorten en maten mangatdeksels en ringen. Deze onderdelen worden vooral in de scheepvaart gebruikt, maar zijn ook goed toepasbaar in de industriële, chemische en levensmiddelensector. Daarom vindt u in het assortiment van Niwa BV diverse mangatdeksels en ringen. Mocht u een maatoplossing nodig hebben voor de afdichting van bepaalde buizen of slangen, kunt u ook bij ons terecht. Als u in ons uitgebreide aanbod namelijk niet vindt wat u zoekt, maken wij op aanvraag de afdichting voor u op maat. Dit doen wij bijvoorbeeld door middel van lassen.

"Producten op Maat" 

Vind alles wat u nodig heeft qua tankwagenappendages, slangen en koppelingen

Bedrijven in de industrie, chemie, levensmiddelenbranche en silo en bulk- sector vinden bij ons alles wat ze nodig hebben met betrekking tot tankwagenappendages, slangen en koppelingen. Zo heeft u in ons ruime assortiment onder andere de keuze uit:

Voor alle producten die u bij ons bestelt, geldt dat u het precieze aantal kunt bestellen dat u nodig heeft. Wij hanteren namelijk geen minimale en maximale afnamen van onze producten.

Contact opnemen wanneer het u het best uitkomt

Het maakt niet uit of u mangatdeksels en ringen bij ons bestelt of juist verloopnippels, u profiteert bij ons altijd van een snelle levering. Dankzij onze grote voorraad kunnen we veel producten namelijk al de volgende werkdag leveren. In sommige gevallen ontvangt u de levering zelfs al op de dag dat u de bestelling plaatst. Dit doet u overigens eenvoudig door telefonisch contact met ons op te nemen. Ook met vragen of voor een persoonlijke offerte neemt u eenvoudig contact met ons op. Wij zijn 24/7 te bereiken via het telefoonnummer 0168 325 055 en het e-mailadres niwa@niwabv.nl.

Niwa BV