Selecteer een pagina

Mangatdeksels en ringen

Home | Mangatdeksels en ringen
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Als u iets moet afsluiten onder hoge druk, zijn mangatdeksels en ringen de perfecte afdichtingsoplossing. Het is niet voor niets dat mangaten veel worden toegepast in de maritieme sector. Zo zijn verreweg de meeste onderzeeërs uitgerust met mangaten om in geval van nood compartimenten naadloos af te kunnen sluiten. Bij Niwa BV in Zevenbergen vind u een assortiment met diverse mangatdeksels en ringen.

Mangatdeksels en ringen op maat voor de door u gewenste toepassing

Er zijn verschillende soorten en maten mangatdeksels en ringen. Deze onderdelen worden vooral in de scheepvaart gebruikt, maar ze zijn ook goed toepasbaar in de industriële, chemische en levensmiddelensector. Mocht u een maatoplossing nodig hebben voor de afdichting van bepaalde buizen of slangen? Wij zijn de specialist in slangen en koppelingen. Als u in ons uitgebreide aanbod namelijk niet vindt wat u zoekt, maken wij op aanvraag de afdichting voor u op maat. Dit doen wij bijvoorbeeld door middel van lassen.

"Producten op maat"

Vind alles wat u nodig heeft qua tankwagenappendages, slangen en koppelingen

Bedrijven in de industrie, chemie, levensmiddelenbranche en silo- en bulksector vinden bij ons alles wat ze nodig hebben met betrekking tot tankwagenappendages, slangen en koppelingen. Zo heeft u in ons ruime assortiment onder andere de keuze uit:

Voor alle producten die u bij ons bestelt, geldt dat u het precieze aantal bestelt dat u nodig heeft. Wij hanteren namelijk geen minimale en maximale afnamen van onze producten.

Neem contact met ons op voor een passende deksel of ring

Het maakt niet uit of u mangatdeksels en ringen of juist verloopnippels bij ons bestelt, u profiteert bij ons altijd van een snelle levering. Dankzij onze grote voorraad leveren we veel producten namelijk al de volgende werkdag. In sommige gevallen ontvangt u de levering zelfs al op de dag dat u de bestelling plaatst. Dit doet u overigens eenvoudig door telefonisch contact met ons op te nemen. Ook met vragen of voor een persoonlijke offerte neemt u eenvoudig contact met ons op.

Niwa BV