Selecteer een pagina

Luchtkoppelingen

Home | Luchtkoppelingen
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Wanneer u persluchtgereedschap wilt aansluiten op een persluchtleiding, heeft u luchtkoppelingen nodig. Dit product zorgt ervoor dat een slang of leiding onder druk snel en makkelijk gekoppeld of ontkoppeld wordt. Het systeem bestaat uit twee delen: de snelkoppeling en de plug-in. Niwa BV in Zevenbergen verkoopt een luchtslangkoppeling in verschillende soorten. Zo vindt u altijd de juiste koppeling voor uw toepassing.

Verschillende soorten luchtkoppelingen

Luchtkoppelingen zijn bekend onder vele namen, waaronder persluchtkoppelingen, pneumatische koppeling of compressorkoppeling. De luchtslangkoppeling die u bij ons als specialist in slangen en koppelingen koopt, is beschikbaar voor verschillende toepassingen in diverse branches. Zo verkopen we rvs- en staalverzinkte luchtkoppelingen met buitendraad of binnendraad die verkrijgbaar zijn in verschillende maten. Uiteraard verkopen we ook varianten met blindkappen, slangtules en veiligheidsklemmen. Deze soorten luchtslangkoppelingen vertellen iets over de manier waarop de luchtkoppelingen worden bevestigd aan de slang.

"Producten op maat"

Vind een geschikte koppeling in ons assortiment of laat u adviseren

Bent u op zoek naar kwalitatieve luchtkoppelingen of een flexibele luchtslang voor een compressor? Zoek niet verder en ontdek een geschikte luchtslangkoppeling waarvan we vele soorten in ons assortiment hebben. Is dit systeem niet wat u zoekt of weet u niet wat voor koppeling er voor uw toepassing geschikt is? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze experts, ook voor het plaatsen van uw bestelling.

Niwa BV