Selecteer een pagina

Losslang

Home | Losslang
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Als u vloeistoffen van A naar B vervoert is een losslang onmisbaar. Daarbij wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van een uitstekende kwaliteit slang. De slang moet lekvrij zijn en ook lang meegaan. Dat is wel zo duurzaam en bovendien kostenefficiënt. Daarnaast is het vaak zelfs verplicht dat u een lekvrije losslang gebruikt als u stoffen vervoert die schadelijk zijn voor het milieu.

"Producten op Maat" 

Onze nieuwe producten

Bescherm uw medewerkers met een lekvrije, kwalitatieve losslang

Wat de veiligheid van uw medewerkers betreft wilt u natuurlijk geen risico’s lopen wanneer u gevaarlijke stoffen vervoert voor uw bedrijf in de industrie of de chemie. Daarom bestelt u het best een losslang die perfect aansluit op de tankwagenkoppeling die u gebruikt. Daarvoor slaagt u het gemakkelijkst bij Niwa BV. Ons assortiment is namelijk uitgebreid en als u niet vindt wat u zoekt, leveren wij een oplossing op maat. Daarnaast bestelt u bij ons exact wat u nodig heeft, want u zit niet aan minimale of maximale aantallen vast bij het plaatsen van uw bestelling. Dat geldt voor al onze producten, dus ook voor bijvoorbeeld:

Levering in Nederland, Duitsland, België, Zwitserland en Polen

Heeft u uw nieuwe losslang al snel nodig? Ook dat is bij ons geen probleem. Wij beschikken namelijk over een grote voorraad, waardoor we de meeste producten al de volgende werkdag kunnen leveren. Dit doen wij voor bedrijven in Nederland, maar ook voor bedrijven in Duitsland, België, Zwitserland en Polen. Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u vragen? Dan neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0168 325 055 of een e-mail te sturen naar niwa@niwabv.nl. Onze deskundige medewerkers staan 24/7 voor u klaar.

Niwa BV