Selecteer een pagina

Losslang

Home | Losslang
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Als u vloeistoffen van a naar b vervoert is een losslang onmisbaar. Daarbij wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van een slang van uitstekende kwaliteit. De slang moet lekvrij zijn en ook lang meegaan. Dat is duurzaam en bovendien kostenefficiënt. Daarnaast is het vaak zelfs verplicht om een lekvrije losslang te gebruiken als u stoffen vervoert die schadelijk zijn voor het milieu. Niwa BV in Zevenbergen is uw partner voor diverse laad- en losslangen. Ook onze laadslangen zijn gemaakt van de beste kwaliteit en hebben elk hun eigen kenmerken.

"Producten op maat"

Onze nieuwe producten

Bescherm uw medewerkers met een lekvrije, kwalitatieve losslang en laadslang

Wat de veiligheid van uw medewerkers betreft, wilt u natuurlijk geen risico’s lopen wanneer u gevaarlijke stoffen vervoert voor uw bedrijf, bijvoorbeeld in de industrie of de chemie. Daarom bestelt u het best laadslangen die perfect aansluiten op de tankwagenkoppeling die u gebruikt. Onze laad- en losslangen hebben een licht gewicht, zijn slijtvast en zeer flexibel. U gebruikt ze voor het transport van veevoer en abrasieve materialen, zoals cement, zand en meer. De wanden zijn gemaakt van natuurlijk en synthetisch rubber en zijn verstevigd met synthetisch textiel en antistatische draad. Zo weet u zeker dat de laad- en losslangen echt veilig zijn. Ons assortiment is zeer uitgebreid en als u niet de laadslangen vindt die u zoekt, leveren wij een oplossing op maat. Dat geldt voor al onze producten, dus bijvoorbeeld ook voor onze ADR-artikelen.

Laat uw laad- en losslangen leveren in binnen- en buitenland

Heeft u nieuwe laadslangen nodig die aansluiten op uw zuivelkoppeling of andere koppeling? Onze deskundige medewerkers staan 24/7 voor u klaar. Als specialist in slangen en koppelingen beschikken namelijk over een grote voorraad aan laad- en losslangen die we meestal al de volgende werkdag leveren. Dat doen wij voor bedrijven in Nederland, maar ook voor bedrijven in Duitsland, België, Zwitserland en Polen. Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u vragen over de laadslangen? Dan neemt u eenvoudig telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Niwa BV