Selecteer een pagina

Klemschalen

Home | Klemschalen
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Klemschalen zorgen ervoor dat u eenvoudig koppelingen met een gladde slangpilaar en borgrand kunt monteren. Ze worden vaak geleverd met moeren en inbusbouten erbij, zodat ze gelijk gemonteerd kunnen worden. Daarnaast bestaan er klemschalen van verschillende materialen. Zo zijn ze beschikbaar in roestvrijstalen uitvoeringen, maar zijn er ook schalen die van aluminium gemaakt zijn.

Wij leveren producten op maat

Speciaal naar wens ontworpen en gefabriceerd

Keuze uit verschillende soorten klemschalen

In het assortiment van Niwa BV vindt u diverse soorten en maten klemschalen. Als in ons aanbod echter de maat die u nodig heeft ontbreekt, maken wij deze op aanvraag graag voor u op maat. Dit doen we bijvoorbeeld door het onderdeel te lassen. Daarnaast profiteert u van meer voordelen als u uw klemschalen bij ons bestelt. Zo vindt u bij ons alles wat u nodig heeft aan tankwagenappendages, slangen en koppelingen voor uw bedrijf in de industrie, chemie, levensmiddelenbranche of silo- en bulksector. Ons brede aanbod bestaat onder andere uit:

Daarnaast bestelt u eenvoudig precies de hoeveelheid die u nodig heeft, want wij werken zonder minimale en maximale aantallen bij bestellingen.

24/7 bereikbaar voor vragen en het plaatsen van bestellingen

Niet alleen bedrijven in Nederland kunnen onze klemschalen en andere producten bestellen. Ook bedrijven in Duitsland, België, Zwitserland en Polen kunnen bij ons terecht. In overleg worden de producten geleverd waar en wanneer u dat het beste uitkomt. Vaak kunnen wij uw bestelling al de volgende werkdag leveren, want wij leveren vanuit een grote voorraad. Heeft u vragen over onze producten of onze service? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers. U bereikt hen 24/7 door te bellen naar 0168 325 055 of een e-mail te sturen naar niwa@niwabv.nl. Ook voor het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling bereikt u ons op deze manieren.