Selecteer een pagina

Afsluiter

Home | Afsluiter
24/7 bereikbaar
Volgende werkdag bezorgd
Vakkundige chauffeurs

Met een afsluiter regelt u gemakkelijk de doorstroming van een bepaalde vloeistof, vaste stof of een bepaald soort gas. Afsluiters zijn breed toepasbaar door hun veelzijdige mechaniek. Zo zijn ze verkrijgbaar met verschillende verbindingen en diverse mechanismen. Ze worden onder andere gebruikt in de industrie, chemie, levensmiddelenbranche en de silo- en bulksector. Welke afsluiter u het best kunt bestellen, hangt af van de toepassing waar u deze voor nodig heeft en de substantie dat u er doorheen wilt laten stromen.

Wij leveren producten op maat

Speciaal naar wens ontworpen en gefabriceerd

Een afsluiter op maat voor iedere toepassing

In ons uitgebreide aanbod aan slangen, koppelingen en tankwagenappendages vindt u zeker de afsluiter die u nodig heeft. Mocht u een oplossing op maat nodig hebben, is dit bij Niwa BV ook mogelijk. Bovendien hanteren wij geen minimale en maximale aantallen aan bestellingen. U kunt bij ons exact bestellen wat u nodig heeft. Dit geldt voor uw bedrijf in Nederland, maar ook voor vestigingen in Duitsland, België, Zwitserland en Polen. In samenspraak wordt vervolgens beslist hoe we de producten aan u leveren. We hebben een grote voorraad, dus vaak is dit op de dag zelf of de eerstvolgende werkdag al mogelijk. Dat geldt voor veel van onze producten, dus ook voor onze mangatdeksels en -ringen, diverse soorten koppelingen, speciale slangklemmen en afsluiters.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Vaak weet u zelf precies welke afsluiter u nodig heeft, maar mocht u toch advies willen, dan zijn wij u graag van dienst. Onze ervaren medewerkers staan 24/7 voor u klaar met persoonlijk advies. U kunt ons op ieder gewenst moment bellen of mailen met vragen. Ook als u een bestelling wilt plaatsen of een offerte wilt aanvragen, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0168 325 055 of een e-mail te sturen naar niwa@niwabv.nl.